Vaccination för dig i Södertälje

vaccination i södertälje

Vaccination är alltid bra om man vill vara säker på att inte bli smittad av någon konstig och obehaglig sjukdom på utlandssemestern. I till exempel Afrika och Asien finns sjukdomar som inte finns här och som våra kroppar alltså inte är vana vid. Därför finns vaccin. Det finna även vaccination mot sjukdomar vi har här i Sverige – influensan och TBE för att nämna några. Stockholm är en storstad och därför finns det många ställen som erbjuder vaccination.

Kliniker och vårdcentraler

I centrala Södertälje finns ett antal kliniker och vårdcentraler som passar bra för vaccination och som är enkla att ta sig till. Exempel är Svea Vaccin som ligger på Sveavägen och CityAkuten vid Hötorget. Klinikerna runt omkring i till exempel Farsta, Haninge, Spånga, Täby och Vällingby är enkla att ta sig till via tunnelbanan, pendeltåget eller bussen.

Ett problem med vaccination i Södertälje är dock att det finns många fler människor än det finns kliniker. Tänk på att vara ute i god tid när du vaccinerar dig mot exempelvis influensan och gör det innan alla andra kommer. Det är lätt att det blir fullt när det är säsong för vaccination  och det är bra att ha det gjort innan hela staden bestämmer sig för att också göra det!

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4