Sexleksaker för honom

Utbudet av sexleksaker för män är inte alltför stort, och här kommer vi gå över de överlägset populäraste sexleksakerna och dess funktioner.

sexleksakerSexdocka
En sexdocka, även känd som en ”uppblåsbar barbara”, är en utav många populära sexleksaker. Den fungerar som så att man blåser upp dockan, som har en lösvagina och ibland även öppningar för mun och anal, och penetrerar den på valfritt sätt. Dockorna är oftast gjorda av plast eller latex, och det finns allt från enkla modeller för bara några hundralappar, till extremt välgjorda kopior av riktiga människor för tusentals kronor, även kända som ”Real doll”.

Penisring
Penisringar är gjorda för samlag, och är i de flesta fallen gjorda i silicon eller metall, och de anses vara mycket uppskattade av både mannen och kvinnan, då de både förbättrar och förlänger mannens erektion
Hemmagjorda sexleksaker
Om du istället inte kan eller vill skaffa sexleksaker av olika anledningar kan man alltid göra sig en egen. Självklart har dessa lägre standarder än köpta, men det uppfyller ändå ändamålet. Några av de simplaste är till exempel att placera en operationshandske fylld med glidmedel i en strumpa, lägga en kondom fylld med glidmedel i en tom toalettrulle eller att gröpa ur ett hål i en melon passande till din penis.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4