Överlivets MC-kläder

mc-kläderI djungeln av MC-kläder finns flera olika typer av jackor, byxor och hjälmar bland annat att välja mellan. Beroende på var du ska köra och vad du vill köra kan du välja anpassade MC-kläder efter ditt behov. Att välja rätt kläder för rätt väder är också viktigt. Det finns flera olika jackor för både tjejer och killar som är gjorda med avtagbara lager så du kan ha den både sommar och vinter. Flera alternativ är avtagbart på MC-kläder vindtäts lager och regntäts lager. De flesta jackor är gjorda så att man kan justera sin jacka i allt från midja till ärmar för att det ska vara så bekvämt som möjligt att köra. Det viktigaste bland MC-kläder är skydden i en jacka som ska minimera skaderisken som man skulle krascha. Skydd finns i regel i ärmar, över axlar och över ryggen. På många modeller kan du köpa till bland annat nackskydd. Fördelen med att köpa till extra skydd som ligger innanför jackan är att om yttertextilen brister vid olycka så skyddar inte längre skydden som redan finns i jackan. Materialen som MC-kläder sys av är både skinn och olika typer av slitstarkt tyg. MC-kläder finns för såväl kvinnor och män i alla olika storlekar.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4