Om fönsterkuvert

fönsterkuvertFönsterkuvert är behändiga och mycket funktionella kuvert för företag och privatpersoner. De vanligaste storlekarna är C4 och C5 och kuverten finns att köpa i flera affärer med ett utbud som inkluderar kontorsmaterial och papper. Fönsterkuvert är mycket populära på grund av den smidiga mallen som underlättar för avsändaren.

Ett fönsterkuvert är ett kuvert med en genomskinlig fönsteruta av plast genom vilken man kan se mottagarens address. Standard för fönstret är V2, H2 och H3. Uppfinnaren av fönsterkuvert påstås vara Americus Franklin Callahan som levde runt förra sekelskiftet och det första kuvertet designades 1901. Han tog patent på idén året därpå och kallade kuvertet för “Outlook” eller “See through envelope”. Det fanns flera fördelar med ett fönsterkuvert. Företag med reklamutsändningar eller fakturor slapp skriva mottagarens adress två gånger och det sparade tid och pengar.

Letar du efter fönsterkuvert till bra priser? Du kan hitta dem billigt i flera butiker som specialiserar sig på kontorsmaterial och/eller papper, till exempel hos Claes Ohlson. Du kan även beställa mängder med fönsterkuvert på nätet. Några företag som tar emot beställningar är Profsoffice, Staples.se och Lilon.se samt Kontorsnetto. Det kan vara värt att leta runt lite för att hitta det bästa priset.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4