Ljusmassa och olika ideer

ljusmassaAtt köpa hem ljusmassa och göra egna ljus kan vara riktigt roligt. Det är ett bra pyssel som alla kan vara med i, och ljusmassa är inte särskilt dyrt. Dessutom finns det väldigt mycket man kan göra med ljusmassa, vilket gör att man kan skapa personliga, vackra ljus som inte går att få tag på någon annanstans.

http://ljusmassa.se/

Med sin ljusmassa kan man till exempel skapa ljus som man sätter i vackra te- och kaffekoppar. Man kan även köpa andra vackra behållare, som tål eld och värme, och sedan fylla dem med sin ljusmassa.

Det finns även ljusmassa i olika färg, eller ljusfärger som gör att man kan göra egna ljus i olika färger. Här kan man kombinera dem och kanske göra ränder, eller så kanske man vill göra ett fläckigt ljus. Möjligheterna är många, och för det mesta kan man hitta olika guider och tips på internet om vad man ska göra med sin ljusmassa.

När man sedan skapat något riktigt fint och personligt med sin ljusmassa är det bara att ställa fram det och låta folk beundra ens skapelse. En annan bra idé är att ge bort det i present. Det blir en uppskattad födelsedagspresent eller julklapp som inte är särskilt dyr.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/Vaxter_vaxthus/sidebar.php on line 4